Etiketter

måndag 13 januari 2014

oönskad

Långt liv

Långt liv är en typ av medicin. Innan den medicinen, blev sjuka av cancer osv. Man blir inte gammal av denna medicin, man stannar ung, och man dör inte alls. Man lever ut, man stannar frisk. En vetenskapsman kom på denna medicin, slutar man tar den, dör man tillslut. vilket hände med honom.  Den var olaglig innan men den blev laglig, för att myndigheterna skulle spara pengar, blev. Den kom man på i England, själva medicinen. Men man för inte skaffa en massa barn ifall man tar medicinen för jorden kommer bli överpopulerad. Barn som kommer ändå, är de oönskade och blir tagna från sina familjer.

Miljö


Det är ganska mörkt i byggnaden. Tak och fönster är ganska låga. Element är avstängda för att oönskade inte har rätt till värme, så det är nog ganska kallt. I deras klassrum finns det bord och stolar, klassrummen är små och borden där inne sitter tätt ihop.

Sovrummen för oönskade har enkla sängar med en kudde och filt.

Kameror finns runt om i byggnaden, för att övervaka de som finns där. Det är inget vidare färgglatt i rummen. Badrummen består av en toalett, badkar och en vask med en liten spegel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar